Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Kulturprosjekt på Helse- og oppvekstfag

Elevene på Vg1 lager flotte presentasjoner av ulike kulturer!

Mailand videregående skole

Åpen dag på Mailand

To spennende dager med mye besøk!

Mailandmesterskap i UB

Ungdomsbedrifter og elevbedrifter konkurrerte om en rekke priser!

Pepperkakebaking på Helse- og oppvekstfag

Flott resultat av samarbeid mellom fagene matematikk og helsefremmende arbeid i klasse 1HSA!

Informasjon om smittsom hjernehinnebetennelse og vaksine

Helsesøster på Mailand tilbyr vaksinasjon til Vg3-elever onsdag 13.02.19, og Vg1 og Vg2 torsdag 14.02.19

NM i filosofi

Gratulerer til Tobias Ording med vinnerbidrag til 2. uttak i NM i filosofi!

MP2 har hatt besøk av Mastiff som produserer for TV2

Intervju med noen av våre elever sendes i "Matkontrollen" på TV2 torsdag 6. desember.

Group Of Teenager Isolated Sitting On White Background

YrkesNM og Utdanningstorg 2018

Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018 arrangeres 23.- 25. oktober på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta like utenfor Oslo. Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører. Det er rekordstor oppslutning og landets elever i ungdomsskole og videregående skole er spesielt velkomne.

Aktivitetsdag med nye Vg1 elever

Hyggelige elever jobber med mer eller mindre vanskelige oppgaver!