MP2 har hatt besøk av Mastiff som produserer for TV2

Intervju med noen av våre elever sendes i "Matkontrollen" på TV2 torsdag 6. desember.

Besøk av TV2 Matkontrollen

I høst har MP2 hatt besøk av Mastiff som produserer matkontrollen for TV2. Elevene fikk delta i et program, men også være med på innspilling rigging av location, lys og lyd. De skal komme tilbake flere ganger, slik at flere av elevene kan hjelpe til både foran og bak kamera. I tillegg fikk de innsikt i hvordan de bygger opp programmet, hvilket forarbeid og spørsmål som var gjort i forhold til programmets tema. Vi fikk ikke avsløre hva de ble intervjuet om, men kan legge dette ut når det nærmer seg sending som vil være i slutten av oktober.

I dag, tirsdag 4. desember hadde 2MPA besøk fra Mastiff og de ble intervjuet til programmet Helsekontrollen på TV2. Programmet sendes førstkommende torsdag kl 20.00.