Fire priser til Mailandelever i årets GründerExpo!

Elever med ungdomsbedrift møttes til konkurranse på Norges Varemesse på Lillestrøm torsdag 28. februar 2019

Craze UB som redesigner og selger brukte klær vant 2 priser, Ungdomsbedriften Sammen om Natur, som har gjennomført aktiviteter for innvandrere og flyktninger ute i norsk natur, vant en pris. I tillegg vant Halil Cinar fra 1SSA deltagelse i «JA Youth success summit» i Canada en uke i sommer. Dette var i kategorien beste selger og han kan vente seg en fantastisk opplevelse med deltagere fra hele verden.

«Vi fikk ingen bedrifter videre til årets norgesmesterskap, men samtidig mener jeg at vi har et av de beste årene i Mailand sin historie bak oss. Vi satset på bærekraft og det å gjøre noe i markedet gjennom å få kunder og få en sunn økonomi. Det har medført at flere av våre bedrifter har bidratt og faktisk gjort noe i forhold til FN sine bærekraftmål.

Det mener jeg er viktigere enn å vinne priser og er noe vi bør være stolte av. Det er vel gjerne slik med oss voksne at vi er gladere i å snakke om bærekraft, enn å gjøre noe med det, sier Entreprenørskapskoordinator Per Erik Brunsberg i en kommentar.»