Gründerexpo 2016 - Mailandelever får mange priser for godt arbeid!

149 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Care Clock UB

CareClock UB fra Mailand vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste forretningsplan!

147 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Ungdomsbedriften CareClock fra Mailand ble invitert til Stortinget

Flotte elever på Mailand med spennende satsing!

Processed with VSCO with f2 preset

MK-elever på fotoutstilling

Torsdag 28. januar var elevene i PTF Foto og Grafisk på tur til Oslo for å se på fotoutstillinger.

Processed with VSCO with c1 preset

Åpen kveld på Medier og kommunikasjon tirsdag 19.01.16

Elever viser frem ulike prosjekter de driver med i faget "Prosjekt til fordypning". Alt fra lydopptak på lydstudio til fotoshoot på Black Box, filminnspilling til redigering i ulike programvare.

FN-rollespill

Mailandelever løser verdensproblemer

Leseprosjekt høsten 2015

Leseprosjekt i 2STA

Elever får prøve seg som manuskonsulenter!

Samarbeid med politiet om narkotikaforebyggende arbeid

Akershus fylkeskommunes avdeling for videregående opplæring og de tre politidistriktene i Akershus har inngått avtale om å samarbeide om narkotikaforebyggende arbeid på skolene i fylket.

Mailand entreprenørskap har laget eget nettsted!

Her finner du informasjon om ungdomsbedrifter og annen entreprenørskapsvirksomhet.

VGTV på besøk

Besøk av programleder Mads Andersen i VGTV fredag 9. oktober.