Informasjon om inntak til alle som har søkt videregående opplæring 2016

Her kommer viktig informasjon om hvordan inntaket foregår, samt viktige frister og plikter. Det er viktig at du leser grundig gjennom dette. Følger du ikke bestemmelsene, kan du heller ikke påberope deg den lovfestede retten for skoleåret som kommer. Les hele brosjyren som er vedlagt.

Biologi 2 i Jotunheimen4

Sommeravslutning for Vg3 elever torsdag 16.06.16

Vg3- elevene avslutter nå sin skolegang ved Mailand videregående skole. I den forbindelse har vi gleden av å invitere skolens avgangselever med foresatte til avslutningsarrangement torsdag 16. juni.

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

Working Europe

Internasjonaliseringsprosjekt sammen med Tyskland, Sverige og Spania

En dag i læringens tegn

Psykologi fagdag 13.04.16

Popcorn i kantina

Elevrådet serverer popcorn i kantina

Vi nærmer oss påske!

Vintertur Blefjell 4

Vintertur til Blefjell mars 2016

Elevene i friluftsliv 1 og 2 var på vintertur til Blefjell fra fredag 4. til søndag 6. mars.

Tom stol ved arbeidsbord

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Ungt entreprenørskap arrangerte konferanse om entreprenørskap 17.02.16

Her ble det utvekslet mange ideer og erfaringer fra arbeidet med ungdomsbedrifter!