Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

Working Europe

Internasjonaliseringsprosjekt sammen med Tyskland, Sverige og Spania

En dag i læringens tegn

Psykologi fagdag 13.04.16

Tom stol ved arbeidsbord

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Gründerexpo 2016 - Mailandelever får mange priser for godt arbeid!

149 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Care Clock UB

CareClock UB fra Mailand vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste forretningsplan!

147 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Ungdomsbedriften CareClock fra Mailand ble invitert til Stortinget

Flotte elever på Mailand med spennende satsing!

Processed with VSCO with f2 preset

MK-elever på fotoutstilling

Torsdag 28. januar var elevene i PTF Foto og Grafisk på tur til Oslo for å se på fotoutstillinger.

Processed with VSCO with c1 preset

Åpen kveld på Medier og kommunikasjon tirsdag 19.01.16

Elever viser frem ulike prosjekter de driver med i faget "Prosjekt til fordypning". Alt fra lydopptak på lydstudio til fotoshoot på Black Box, filminnspilling til redigering i ulike programvare.

FN-rollespill

Mailandelever løser verdensproblemer