Gründerexpo 2016 - Mailandelever får mange priser for godt arbeid!

149 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Elevrådskonferansen i Akershus 8. februar 2016

Elevrådsrepresentanter fra Mailand vgs deltar på den årlige konferansen

Care Clock UB

CareClock UB fra Mailand vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste forretningsplan!

147 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Ungdomsbedriften CareClock fra Mailand ble invitert til Stortinget

Flotte elever på Mailand med spennende satsing!

Fafo forsker på integrasjon, oppvekstmiljø og utdanningsvalg blant ungdom

Elever på Vg1 deltar i en spørreundersøkelse

Processed with VSCO with f2 preset

MK-elever på fotoutstilling

Torsdag 28. januar var elevene i PTF Foto og Grafisk på tur til Oslo for å se på fotoutstillinger.

Trafikkaksjonen 2016

Trafikkaksjonen

"Si fra" - Forebyggende arbeid

Processed with VSCO with c1 preset

Åpen kveld på Medier og kommunikasjon tirsdag 19.01.16

Elever viser frem ulike prosjekter de driver med i faget "Prosjekt til fordypning". Alt fra lydopptak på lydstudio til fotoshoot på Black Box, filminnspilling til redigering i ulike programvare.

Mange besøkende på åpen skole i januar 2016

Elever og lærere stiller opp for å vise kommende søkere hvordan vi har det på skolen!

Mailand videregående skole

Velkommen til åpen skole tirsdag 19. januar kl. 18.30

Torsdag 14. januar og tirsdag 19. januar har vi åpen skole på Mailand videregående skole.