Working Europe

En dag i læringens tegn

Psykologi fagdag 13.04.16

Popcorn i kantina

Elevrådet serverer popcorn i kantina

Vi nærmer oss påske!

Vintertur Blefjell 4

Vintertur til Blefjell mars 2016

Elevene i friluftsliv 1 og 2 var på vintertur til Blefjell fra fredag 4. til søndag 6. mars.

Tom stol ved arbeidsbord

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Ungt entreprenørskap arrangerte konferanse om entreprenørskap 17.02.16

Her ble det utvekslet mange ideer og erfaringer fra arbeidet med ungdomsbedrifter!

Gründerexpo 2016 - Mailandelever får mange priser for godt arbeid!

149 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Elevrådskonferansen i Akershus 8. februar 2016

Elevrådsrepresentanter fra Mailand vgs deltar på den årlige konferansen

Care Clock UB

CareClock UB fra Mailand vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste forretningsplan!

147 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Ungdomsbedriften CareClock fra Mailand ble invitert til Stortinget

Flotte elever på Mailand med spennende satsing!