Spreke elever på sykkeltur!

45 elever fra Friluftsliv 1 og 2 var på en flott sykkeltur i Nordmarka.

Åpning av Mailand Skaperverksted

Mailand legger til rette for lek og kreative ideer i eget Skaperverksted. Vi ønsker å gjøre skoledagen meningsfull, interessant og kreativ!

Mailand videregående skole

Velkommen til nytt skoleår!

En hilsen fra rektor til våre nye elever.

Årets kulturprosjekt!

Elevene på Helse- og oppvekstfag har lagt ned mye arbeid i å bli kjent med andre kulturer og finne ut hvordan de skal møte kollegaer, brukere, pasienter eller kunder med en annen kulturbakgrunn enn de har selv.

Gratulerer til Ungdomsbedriften ReLeaf!

Orklas innovasjonspris går til ungdomsbedriften ReLeaf

Erasmus 2016-17

Elever fra Norge, Tyskland, Sverige og Spania møttes i en liten landsby, Bolanos, i Spania for å lære om mobilitet i Europa.

Fylkesmesterskap i Barne- og ungdomsarbeiderfag onsdag 29.03.17

Gratulerer til Jonas og Patrick for god innsats og fin delt 3 plass!

Forfattersamarbeid - Mailandelever har vært manuskonsulenter

I uke 11 hadde 3 STA besøk av Alexander Sandtorv. Han er noe så sjeldent som en kjemiker som skriver fantasy, og i fjor var nåværende 3STA manuskonsulenter for hans nylig utgitte roman "Profetien om Laura"

Besøk fra Strasbourg

Franske elever og lærere fra Mailands samarbeidsskole Lycée Marie Curie var på gjenbesøk fra 2.-9. mars.

Ocean Space Race - konkurranse

Teknologi og forskningslære 1 - reiser på den årlige turen til NTNU