Undervisningsvurdering våren 2017

Du skal nå gi tilbakemelding på hvordan du opplever undervisningen i noen fag. Du skal også vurdere din egen motivasjon og hvordan denne kan styrkes.

Vi gleder oss til nytt skoleår!

Åpen skole tirsdag 17.01 kl 18.30

Vi inviterer alle interesserte til å besøke skolen. Det vil bli gitt felles informasjon fra kl. 18.30, og deretter omvisning rundt på skolen hvor vi har en del aktiviteter. Alle utdanningsprogram kan besøkes.

Innovasjonscamp - "Godt skolemiljø"!

Tirsdag 13. desember deltok hele skolen på Innovasjonscamp med skolemiljø som tema. Mer enn 800 elever og 100 ansatte gikk ut av komfort-sonen for å finne gode tiltak for et godt skolemiljø.

Sjakkturnering på Mailand videregående skole

Mange interesserte og god innsats i årets sjakkturnering!

St. Olav katolske kirke

En reise innom ulike trossamfunn

Fagdag i religion og etikk mandag 21. november

Slam-poesi på Mailand videregående skole

Den kjente "slampoeten" Fredrik Høyer snakker om kreativ skriving for ungdom!

Mailandelever i FN-rollespill

Vg3-elever fra programfaget politikk og menneskerettigheter stiller som Mailands representanter fra New Zealand, Frankrike og Angola.

Auxilio UB med seier i pitche-konkurranse

Nødstrøm til flatt batteri!

Ny leder i Barn og Unges Kommunestyre i Lørenskog

Martine Kjenslie Lund, elev ved Mailand videregående skole, er valgt til ny leder i BUK i Lørenskog

Laatzen, Tyskland, 15.10.- 21.10.2016

6 elever fra Helse- og oppvekstfag på Mailand videregående, reiste til Tyskland for å delta i et samarbeidsprosjekt