Klasse 1HED og 1HEE dissekerer lammehjerter

Interesserte elever på HO har en undervisnings-økt der de skal lære om hvordan hjertet, lungene og luftveiene er bygd opp.

Skolekonkurranse i Barne- og ungdomsarbeiderfag på Mailand videregående skole.

Vinnere er Jonas Reppe Valaker og Patrick Paulsen Narvestad fra klasse 2BUFB!

Forskningsprosjekt "Sunt kroppsbilde"

3 elever fra Mailand videregående er trukket ut til premie for deltagelse!

Reisebrev fra Frankrike!

9 elever var med på utenlandstur uke 4 i faget Fransk 3, en desentralisert modell for undervisning i fremmedspråk fordypning. Elevene kom fra fire forskjellige skoler, Mailand videregående, Lillestrøm videregående, Skedsmo videregående og Nannestad videregående.

Auxilio UB - Beste ungdomsbedrift på Nedre Romerike

Gratulerer, vi er stolt av dere!

Ungdomsbedrift med datakurs!

I januar og februar får Lørenskogs innbyggere tilbud om datakurs på biblioteket

Undervisningsvurdering våren 2017

Du skal nå gi tilbakemelding på hvordan du opplever undervisningen i noen fag. Du skal også vurdere din egen motivasjon og hvordan denne kan styrkes.

Vi gleder oss til nytt skoleår!

Åpen skole tirsdag 17.01 kl 18.30

Vi inviterer alle interesserte til å besøke skolen. Det vil bli gitt felles informasjon fra kl. 18.30, og deretter omvisning rundt på skolen hvor vi har en del aktiviteter. Alle utdanningsprogram kan besøkes.

Innovasjonscamp - "Godt skolemiljø"!

Tirsdag 13. desember deltok hele skolen på Innovasjonscamp med skolemiljø som tema. Mer enn 800 elever og 100 ansatte gikk ut av komfort-sonen for å finne gode tiltak for et godt skolemiljø.

Sjakkturnering på Mailand videregående skole

Mange interesserte og god innsats i årets sjakkturnering!