Miljøarbeider

Miljøarbeider ved Mailand videregående skole er Morten Due-Sørensen. Han har kontor i biblioteket.

Slik jobber Morten

Som miljøarbeider jobber jeg for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør jeg ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelige for alle på skolen.

Jeg er en du kan snakke med hvis du opplever noe som påvirker skolehverdagen din. Det kan være manglende skolemotivasjon eller bekymringer som gjelder deg selv eller andre. Du trenger ikke å ha noen spesiell grunn for å komme til meg. Du er alltid velkommen.

Jeg er skolens elevrådskontakt og ser til at både elevrådet og elevrådsstyret fungerer bra. Elevrådet har dannet ulike komiteer og der er jeg en støttespiller som gir råd og veiledning ved behov.

Du trenger ikke å ha avtalt noe tid på forhånd for å snakke med meg. Jeg har taushetsplikt og du får ikke fravær for tiden du snakker med meg.

Kontaktinfo:

Morten.Due-Sorensen@mailand.vgs.no